Om oss

FlygTickets.se är en metasökningssida för resor som hjälper dig att hitta och jämföra de bästa erbjudandena, särskilt på hotell och flyg. Vår webbplats är gratis, vilket innebär att vi aldrig lägger till några bokningsavgifter, och att vi aldrig använder cookies för att blåsa upp priser. Vi är affilierade med många resebokningsföretag så att du kan söka och jämföra reseboende för att få de bästa priserna. Denna resebokningstjänst tillhandahålls gratis utan kostnad. En ny och ärlig inställning till din resebokningspartner.

Vi säljer inte flygbiljetter, hotellrum eller biluthyrning – vi visar dig de senaste tillgängliga priserna och låter dig välja det erbjudande du föredrar. Ett klick och du kommer direkt till din valda webbplats där bokningen kan slutföras.

Du kan hitta de bästa priserna på hotellrum, flyg, kryssningar och hyrbilar. Du kan spara pengar på din nästa semester genom att boka med oss.

FlygTickets.se använder avancerad sökningsteknik för att hitta de bästa priserna från hundratals reseleverantörer. Vi är ett team av passionerade tekniker och experter inom digitala affärer

Hotell - Resor - Flyg och mycket mer...